Beliggenhet

You are here

Error message

Notice: Undefined index: boostpath in boost_mobile_custom_theme() (line 73 of /var/www/vhost/casasheddy.com/home/html/sites/all/modules/boost_mobile/boost_mobile.module).

Descubre nuestras exclusivas habitaciones

Habitación individual Casas Heddy Lanzarote
Custom text:
Custom text:
Custom text:

Casas Heddy ligger i utkanten av Puerto del Carmen, på Kanariøya Lanzarote. Puerto del Carmen er Lanzarotes største turistby og ligger kun 10 minutters kjøretur fra flyplassen og ca 20 km fra hovedstaden Arrecife. Det tar ca 15 – 20 min å gå til sentrum og litt lenger til stranden, men taxi er svært rimelig, for de som foretrekker det.

Lanzarote er den fjerde største og den nordligste av Kanariøyene og ca. 19 millioner år gammel av vulkansk opprinnelse. Øya ble utbygget for turisme og flyplassen åpnet i 1964. Klimaet er tørt og varmt med lite nedbør. Gjennomsnittlig årlig nedbørsmengde er 125 mm. Dagstemperatur kan variere fra 20 °C til 29 °C etter årstiden.

Øya er liten og kompakt, men la deg ikke lure – her er det mye å se og oppleve for kunst & kultur interresserte, vininterresserte eller om du kun ønsker sol og bad!

Utbyggingen av turismen virker mer gjennomtenkt på Lanzarote enn mange av de andre Kanariøyene. Dette kan vi i stor grad takke kunstneren og arkitekten Cesar Manrique (1919 – 1992) for. Han samarbeidet med øyregjeringen om utbygging av kunst, kultur og besøksentre på øya. Disse turistattraksjonene besøkes jevnlig av turistene som kommer til øya og de er alle preget av kunstnerens ønske om å tilpasse det menneskelige byggverk til naturens egen karakter. Noe som gir Lanzarote et særpreg i forhold til de andre Kanariøyene. I 1993 ble Lanzarote tatt opp på UNESCOS Verdensarv liste. Takket være Cesar Manriques iherdige arbeid innså man verdien av å bevare landskapets unike karakter og skjønnhet også for fremtidige generasjoner. 33 % av øyas landskap har en eller annen form for landskapsvern.

Besøk Lanzarotes flotte turistsentre i grotter, laguner og på vulkaner eller det facinerende vindistriktet La Geria – eller kanskje bare en tur til en av strendene øya har å by på! Forsøk den lokale gastronomien med et glass frisk og fruktig vin til! Spør oss om råd når du kommer til Lanzarote og Casas Heddy – vi deler gjerne øya vår med deg!


Contact